The Cup Song

Hooi allemaal,

Ik denk dat bijna iedereen tegenwoordig wel weet wat de Cup Song is, zo niet.. Het is een stukje uit de film van Pitch Perfect, hierbij doet Beca een stukje met een beker en zingt ze het liedje When I'm Gone van Lulu and the Lampshades, hier zijn veel covers van gemaakt en zo heb ik met 2 vriendinnen onze eigen versie gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Hahahah leuk filmpje!
  Veel liefs, Ilah (cestmoiilah.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan nu helaas niet luisteren, maar ik geloof dat het leuk klinkt! Ik ken de scene uit de film :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat liedje is zo leuk! Ik wist niet dat hij ook in een film zit? Grappig gedaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.