Verslavingen

Hooi allemaal,

Nee, we gaan het nu niet over rook-, drugs- of drankverslavingen hebben. Maar over andere verslavingen, bijvoorbeeld aan je mobiel, aan winkelen, accessoires enz. En misschien zijn het niet echt 'verslavingen' maar je zou er bijvoorbeeld echt niet zonder kunnen! Lees snel verder!

Tumblr_mgcdb187w51rlx9a0o1_400_large


Ik heb eigenlijk ook wel een paar verslavingen.

 • Ipodverslaving
 • Mobielverslaving
 • Dropverslaving
 • Laptopverslaving
 • Limonadeversslaving
Wow, dat zijn er al 5, en het zijn niet hele erge verslaving. Ik moet toegeven, ik kan echt niet zonder m'n Ipod, misschien wel een paar dagen zonder m'n mobiel. Ik kan ook wel zonder drop maar, als we het hebben is het snel op! Op m'n laptop moet ik bloggen, daar kan ik dus niet zonder. Tja, en limonade is gewoon lekker.
In de zomervakantie, als we op vakantie zijn heb ik m'n laptop niet mee omdat ik dan gewoon lekker boek wil lezen, en niet worden afgeleid door m'n laptop.

Waar kan jij echt niet zonder?

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

 1. Leuk artikel! Ik denk dat ik het ook wel moeilijk krijg zonder computer haha ;)Ik ben namelijk dol op bloggen, maar ook shoppen op internet vind ik heel leuk! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! (: Ik denk dat ik niet zonder mijn telefoon en internet kan ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet zonder mijn sportschoenen ;p Dan zouden m'n knieƫn nu al dood zijn.
  En natuurlijk m'n telefoon. Oja en ik kan niet zonder veel slaap. Ik moet veeel slapen wil ik me goed voelen de volgende dag ;p

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.