Examenstress?!

Hooi allemaal,

Gelukkig zit ik nog maar in mijn derde jaar, maar volgend jaar moet ik er aan geloven! EXAMENS! Ik weet dat velen nu hard zitten te leren om hun examen te halen. Mijn zus was vorig jaar aan de beurt, ze heeft alles gehaald, dus nu is het hier even rustig.. Ik ben serieus nu al zenuwachtig voor volgend jaar, ik kijk vooral op tegen wiskunde en Frans.. Ik denk dat mijn beste manier van leren volgend jaar word: een kopje thee, ipod, mobiel en laptop weg en gewoon keihard studeren!

LargeLarge

Large


Zit jij nu in je examen jaar, waar kijk je het meest tegen op? Wat doe jij om je goed voor te bereiden?

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Gelukkig heb ik daar geen last van! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgend jaar geef ik je allemaal tips ! Hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig hoef ik daar nog lang niet over te stressen (pas in de 6e). Maar ik begrijp je stress erg goed! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa ik heb vandaag mijn eerste gehad, frans! maar het meest zie ik op tegen economie!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.