Favoriete youtubers

Hooi allemaal,

Vandaag wil ik jullie laten zien wie mijn favoriete youtubers zijn, ik kijk op een dag heeeeel veel youtube filmpjes, en het leek me leuk om dat met jullie te delen, en dat jullie ze misschien wel kennen of ze misschien ook wel gaan kijken.

Deze familie, the sacconejoly's, bestaat uit Anna, Jofee en Emilia en oja ook nog 6 hondjes. Deze familie is zo leuk, Emilia een baby en echt een cutie! Elke avond om 7 uur zetten ze een nieuwe vlog online, met dingen die ze die dag beleefd hebben. En serieus, Emlia is echt een schatje.


Ik denk dat iedereen hun wel kent, Mert en Dylan van FUN, ook wel bekend van de Milkshakevlogs. Hun filmpjes zijn zo grappig, ook volg ik natuurlijk Realiteittijd en DylanHaegens apart, hun filmpjes zijn ook super leuk!

Deze twee ( hotte ) broers hebben zulke grappige filmpjes. En een super schattig accent. 

Kelvin en Peter, twee Nederlandse jongens die Engelse filmpjes maken. Altijd super leuk, ook kijk ik cinebuddies, hun Nederlandse kanaal. 


Ik denk dat sommigen van jullie hem wel kennen, hij staat regelmatig op de pagina met populaire video's, ik ben geabonneerd op zijn kanaal  door dit filmpje. Ik vind het einde vooral heel mooi, hij heeft verder ook hele leuk filmpjes. Amerikaans kanaal trouwens. 

Dit waren dus een paar van mijn favoriete youtubers, natuurlijk heb ik er nog veel meer! Welke youtubers vind jij leuk?
Liefs, Elbrich
3 opmerkingen

  1. Haha, dat filmpje van Cinemates is geweldig. Die ga ik nog even verder bekijken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, een paar kende ik nog niet. Nigahiga is echt grappig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa Jacksgap is leuk he! En Nighahiga is altijd zo grappig haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.