Ghehe.

Hooi allemaal,

Ja uhm dus, sommigen van jullie vragen je vast af waarom er geen artikel online stond en geen youtube filmpjes zijn? Er is maar één reden voor: school. Ik heb het zo druk, het is gewoon niet meer normaal. Volgende week naar Parijs dus dan ben ik er ook niet, natuurlijk ga ik wel vast artikelen vooruit schrijven. Maar dus, ik heb het druk, omdat het de laatste weken zijn moeten alle toetsen en huiswerk nog even op rap tempo worden gemaakt, wat eigenlijk te druk is om te combineren met m'n grootste hobby, bloggen. Dit is heel jammer, maar op zulke moment gaat school voor. Helaas.

Ik hoop dat jullie het begrijpen!

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. tuurlijk begrijp ik dat, heb het zelf ook erg druk!
    Liefs,x
    ps; mijn eerste Q&A staat online op mijn blog! wil je een kijkje nemen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je je ipod nog niet terug hebt als je naar Parijs gaat: heeeel veeel plezier! Maar ik spreek je vast nog wel. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.