Ik heb jullie hulp nodig.

Hooi allemaal,

Vaak krijg ik de vraag: 'waarom blog jij?' Dan zeg ik meestal: 'Omdat ik het leuk vind.' en dat is natuurlijk ook zo, maar ik doe het natuurlijk ook voor jullie. In totaal heb ik nu 126 volgers ( Bloglovin' en GFC ) en daar ben ik super blij mee! Maar jullie mening is natuurlijk het allerbelangrijkst, en ik wil graag van jullie weten wat jullie willen zien? Dus, wat willen jullie graag op mijn blog zien?

Large
Dus, laat een reactie achter!

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. ik weet niet of je het al eens gedaaan hebt, maar het lijkt me wel eens leuk om je kamer te zien! dus een room-tour zou ik erg leuk vinden om te zien! :) xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind DIY's altijd erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je blog nog maar net ontdekt, dus ik weet niet wat je zoal doet en wat niet, maar je blog ziet er alvast heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Shoplogs, outfits en diy vind ik altijd heel leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.