Personal

Hooi allemaal,

Vandaag wil ik jullie wat meer over mij vertellen, en eigenlijk hoe het op dit moment nu met mij gaat. Ik ben nu 15 jaar, zit in de derde klas VMBO-T. Ik woon in Friesland en zit op een 'leuke' school, voor zover school leuk kan zijn. Ik heb leuke vriendinnen en een lief vriendje. Als je dit zo leest, lijkt m'n leven eigenlijk wel perfect, en ik heb ook niks te klagen, mijn leven is niet verschrikkelijk, het is eigenlijk gewoon leuk! Maar er zijn natuurlijk dingen die minder leuk zijn.. maar eigenlijk zijn dat er helemaal niet zoveel.  Lees snel verder.Nog steeds heb ik de droom om fotograaf te worden. Volgend jaar doe ik examen en hopelijk kan ik daarna eindelijk mijn droom opleiding doen, opleiding tot fotograaf. Serieus, ik zou eigenlijk dit jaar wel examen willen doen zodat ik zo snel mogelijk naar die school kan. 

Nooit had ik gedacht dat ik bloggen zo leuk zou vinden, ik heb mijn blog nu ongeveer 8 maanden en ik heb sindsdien veel volgers erbij gekregen. Had dit nooit gedacht, maar ben blij dat ik doorgezet heb. Ook heb ik een youtubekanaal die ook steeds beter word! Love it.

Ik heb mezelf eigenlijk veel beter leren kennen, dit klinkt raar, maar eerst was ik best wel een verlegen meisje ( net zoals iedereen eigenlijk wel ) maar ik ben gewoon mezelf geworden, ik weet wat ik leuk vind en wat ik kan. Ik ben totaal niet sportief, en dat zal ik ook niet worden. Iets wat ik ook totaal niet kan is mensen vertrouwen. Maar ik kan wel creatief zijn, ik kan fotograferen en ik kan goed met computers omgaan, dit klinkt misschien opschepperig maar zoals ik al zei, ik weet wat ik niet kan en wat ik wel kan. 

En dan hebben we m'n blog. Wat allemaal begon voor de grap en uit verveling is uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Nog elke dag schrijf ik met plezier artikels. Niemand van mijn vriendinnen ( behalve mijn mede-bloggers ) vind niemand bloggen leuk, maar sommigen lezen wel mijn blog. Sommige mensen zullen het vast ook raar vinden dat ik dit doe, maar tegen die mensen wil ik alleen maar zeggen: I DON'T CARE!

School, het woord alleen al, niet altijd even leuk. Huiswerk en leerwerk.. Het hoort er nou eenmaal bij, maar ik heb het opzich wel leuk op school. Ook sta ik er goed voor qua cijfers, dus je kan er gewoon maar het beste van maken, want je kan er verder toch niet veel aan veranderen, je zal toch naar school moeten.

Natuurlijk heb ik zoals ieder ander m'n onzekerheden. Maar ik blijf mezelf gewoon, en zoals hierboven al gezegd word, I'm not perfect, I'm original. En volgens mij is dat genoeg. 

Liefs, Elbrich. 5 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.