Social Media

Hooi allemaal,

Sommige dagen kun je er HELEMAAL gek van worden. Waarvan? Social media! Twitter, Facebook, Instagram, Blogger, Youtube, Tumblr etc. Maar toch doen we het iedere dag, maar waarom eigenlijk? De reden waarom ik op social media zit is omdat ik het leuk vind, en omdat ik graag in contact wil zijn met mensen. Eigenlijk kan je er niet meer tegenop, iedereen zit wel op social media. Vroeger hadden we natuurlijk allemaal Hyves, waar nu niemand meer iets mee doet, en ik denk dat dit ooit ook met twitter, facebook en al dat andere gaat gebeuren.

Twitter-620x400_largeDusja mensen. Ik zit ook op social media. En jullie vast ook! Het lijkt me leuk om mijn volgers/lezers beter te leren kennen, en hopelijk vinden jullie dat ook leuk van mij. Dus laat in een reactie wat van jezelf weten!

Twitter: twitter.com/elbricha
Instagram: xelbrich
Blog: xfashionmeep.blogspot.com (duh)
Tumblr: elbrich.tumblr.com
We Heart It: weheartit.com/elbrich
Snapchat: xelbrich
Youtube: youtube.nl/xfashionmeep

En volgens mij is dit alles het wel.

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

 1. ik volg je nu op twitter, je zal mijn vriendenverzoek ofzo iets wel zien :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga je even op Twitter zoeken :)

  Het antwoord op je vraag op mijn blog staat online!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.