Taylor Swift

Hooi allemaal,

Als je de titel leest en je denkt 'ugh', klik dan maar weg want dan is dit artikel niks voor jou. Denk je: 'hmm, zij is wel okay.' Blijf dan! Vandaag heb ik een leuk artikeltje voor jullie over Taylor.
Sommigen weten wel dat ik een beetje een Swifty ben. Ik vond haar muziek al super toen ik 10 jaar oud was, het eerst nummer wat ik van haar kende was Love Story, toen hebben we de CD geleend bij de bibliotheek en sindsdien heb ik altijd van haar muziek gehouden.

Large
Ja ik weet het, veel mensen hebben echt een hekel aan haar omdat ze ooit een relatie had met Harry Styles. So what?! Iedereen is toch wel eens verliefd, en misschien werkt het dan wel niet altijd, dan hoef je haar toch nog steeds niet te haten?

Ik vond Taylor altijd zo leuk omdat ze country muziek maakte op een leuke manier. Haar nieuwe album 'Red' is vooral pop, wat ik eigenlijk wel jammer vind.

Large

Heb je nu in eens zin om Taylor Swift liedjes te luisteren? Dit zijn mijn favorieten


 • Fifteen
 • Forever & always
 • Red
 • State of grace
 • Ours
 • Girl at home
 • Begin Again
Dit zijn toch echt wel mijn favorieten!

Willen jullie vaker wat meer horen over mijn favoriete celebs?
Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Ik vind sommige nummers van haar wel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik vind soms wel eens een liedje van haar leuk! maar verder ben ik niet zo'n fan. Ze heeft wel een leuke stijl overigens. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan soms wel erg van haar muziek houden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik vind haar liedjes stiekem nog wel leuk! hihi :) mooie foto's heb je erbij gezet van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet zo heel erg van haar muziek maar ik vind haar wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.