Alles gaat zo snel

Hooi allemaal,

Nog eventjes een paar dagen naar school, dan met 3VMBO naar Parijs en dan nog even een toetsweekje, herkansingen en wat dan? DAN ZIJN WE AL KLAAR. Natuurlijk hebben we ook nog wel een paar andere activiteiten maar we hebben nog maar een klein paar ├ęchte schooldagen.

Large


En jullie realiseren het je vast niet, maar het is al juni! Je kan het aan het weer niet zien, maar het is toch echt zo! Van mij mag dat warme weer wel eens komen. Lekker weer in korte broek lopen, met een zonnebril op en zonder jas naar school fietsen. LOVE IT

Zoals ik al zei ben ik dus zometeen een paar dagen in Parijs, er komen wel artikels online maar ik zal zelf niet veel op jullie artikels plaatsen, sorry. Maar ik zal die tijd allemaal weer inhalen!

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. wow ja, de tijd gaat echt super snel!
  ik kan ook bijna niet geloven dat het al weer 5 maanden geleden is dat ik nieuwjaar vierde!

  xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier in Parijs! De tijd gaat inderdaad super hard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, dat het alweer juni is he! Veel plezier in Parijs, tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier in Parijs! hoop dat de zomer snel gaat komen! want dit weer mag echt op gaan houden!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.