Cute animals

Hooi allemaal,

Vandaag even geen my week in pictures, want ik krijg ( hopelijk ) morgen mijn Ipod weer terug van de reparateur, en ik maak mijn foto's voor mwip altijd met m'n Ipod, dus vandaag even een vervangende post. Ik denk dat heel veel van jullie allemaal van die schattige huisdiertjes hebben. En wat heb ik? 2 goudvissen. Mààr, als het eindelijk mooi weer is ( wat nog wel een eeuwigheid kan duren ), krijg ik een lief konijntje.

Large

Als je dan op weheartit kijkt en je ziet allemaal van die schattige diertjes, dan smelt je toch? Ik in ieder geval wel ! Daarom wil ik op deze zondag jullie verblijden met lieve en schattige diertjes.

Large
Omg, snappen jullie nu wat ik bedoel?

Large
Te lief. 

Large
How sweet. <3

Large
Wat een liefde.

En dit was mijn konijntje. Snuffie, in September 2012 overleden, en 4 juni zou ze 5 jaar zijn geworden. Ik weet dat sommigen het raar vinden, maar ik denk dat je net zoveel van een huisdier kan houden als dat je van een persoon kan houden.

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.