Don't forget

Hooi allemaal,

Gister las ik een artikel dat GFC stopt. Dit wist ik natuurlijk al maar ik wil jullie er nog even op wijzen dat je mij kunt volgen op Bloglovin', de opvolger van GFC om zo maar te zeggen. Ik vind het wel jammer dat GFC stopt omdat ik hier best veel volgers op heb, hopelijk blijven jullie mijn blog wel lezen. <3

Je kan mijn volgen door hierdoor op ----> follow with bloglovin' te klikken.

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. volgens mij stopt Google Reader en niet Google Friend Connect, maar ik kan het ook mis hebben hoor! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg je al op BL! Inderdaad erg jammer dat GFC er mee stopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is er geen manier om je volgers over te zetten ofzo? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel! Dat kun je hier lezen. http://xfashionmeep.blogspot.nl/2013/03/hoe-importeer-je-je-google-reader-naar.html

   Verwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.