Just girly things

Hooi allemaal,

Jullie kennen ze vast wel van wehearit en tumblr. JustGirlyThings. Het is heel simpel, het zijn plaatjes met ja, just girly things. Het is super leuk en komt je vast bekend voor! Het leek me leuk om hier een post over te maken, en aan jullie te laten zien. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden. En laat me weten of ze je bekend voor komen!


Dit ga ik doen! Haha

Today was my last day of school! You’ll be seeing a lot more justgirlythings posts!
I love the sun!

<3


Oeps, het zijn er een beetje veel geworden. Zou nog wel veel meer kunnen doen haha!

Liefs, Elbrich


5 opmerkingen

 1. de meeste zijn echt heel erg herkenbaar!
  leuke post!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk , de meesten zijn idd erg herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Met het meeste ben ik het ook eens <3! Maar ja, het heet ook niet voor niks Just Girly Things ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.