Weekend!

Hooi allemaal,

Zo, weer even een paar daagjes vrij gelukkig. Natuurlijk kan ik dit weekend niet chill niks gaan doen, het word hard leren. Ik moet nog allemaal dingen inleveren en mijn toetsweek gaat nog verder tot vrijdag.. Ook is het bij ons nog feest in het dorp, helaas kan ik daar niet heel veel heen omdat ik het druk heb met school, maar ik ga er natuurlijk wel even heen. Morgen word sowieso veel met school bezig want zondag ga ik naar m'n vriendje, dus we moeten maar even zien hoe alles gaat.

summer night | via Tumblr

Ook wil ik natuurlijk iedereen die geslaagd is even feliciteren dus hierbij: GEFELICITEEEEEERD!

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Succes! Ik moet ook maar weer gaan leren zo :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zet nog even door, daarna lekker vakantie (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel veel succes, en ik heb ook echt de hele week uit gekeken naar het weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Good luck.. Mijn weekend wordt ook zo druk, schoooool D:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super veel succes met school.
  Ik moet morgen werken :(

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.