Q&A: Hier zijn de antwoorden

Hooi allemaal,

 (3) Tumblr

Een tijdje terug heb ik aangekondigd dat ik weer een Q&A wil doen. En er zijn een hele hoop leuke vragen gesteld! En ik vond het wel tijd om ze te gaan beantwoorden! Iedereen heel erg bedankt voor de vragen!
Wat zijn je plannen voor de zomervakantie?
Ik ben sowieso van plan heel veel boeken te lezen, gezellige dingen te doen met vriendinnen en ik ga nog naar Frankrijk.

Wat heb je liever? Nooit meer make up dragen of nooit meer mogen bloggen?
Natuurlijk kies ik dan nooit meer make up dragen, ik kan niet zonder m'n blog!

Wat heb je liever? Nooit meer zelf bloggen of nooit meer blogs lezen?
Oef, deze is moeilijk. maar dan moet ik toch maar nooit meer zelf bloggen, want ik vind het echt heel leuk om al jullie blogs te lezen en te reageren. 

Volg je ook buitenlandse blogs? Zo ja, welke?
Ik volg niet echt buitenlandse blogs, soms kom ik er wel eens op één terecht, maar ik vind het leuker om Nederlandse blogs te lezen, geen idee waarom want ik vind Engelse filmpjes wel veel leuker dan Nederlandse.. raar he?

Wat is jou musthave voor de zomer?
De zon! Haha.

Zou je zonder chocolade kunnen leven?
Ik zou het wel kunnen maar ik zou het wel heel erg missen.

Welke landen/steden zou je nog eens willen bezoeken?
  • Amerika - New York
  • U.K. - London
  • Frankrijk - Parijs (ben ik al geweest, maar wil er nog een keer heen!)
Wat is je grootste droom?
Een beroemd fotograaf te worden in Amerika, met een succesvol blog, een lieve man en een mooi huis. Hee iedereen mag dromen toch?!

Wat zou je nog willen bereiken met bloggen? 
Hmm, moeilijke vraag. Het zou natuurlijk leuk zijn dat ik er van zou kunnen leven maar ik denk dat dat er nooit van zal komen. Maar voor nu ga ik gewoon door omdat ik het super leuk vind en het mijn grootste hobby ( naast fotograferen ) is. 

Ik hoop dat jullie mij nu wat beter hebben leren kennen.
Liefs, Elbrich4 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.