Terug van weg geweest

Hooi allemaal,

Zo hé. Dat is lang geleden! Kennen jullie mij nog, ik ben Elbrich 15 jaar en heb een blog. Jup, that's me. Ik was twee weken in Frankrijk, ik was van plan om te gaan bloggen maar eigenlijk had ik daar totaal geen zin in, ik genoot gewoon van m'n vakantie en ik dacht dat jullie dat vast wel begrepen.
Sowieso zie ik dat er veel minder geblogt word in deze zomerperiode. Maar ik zal in ieder geval weer proberen te bloggen!

Hope y'all understand.

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

 1. Leuk en begrijp het wel hoor =]! Ik hoop dat Frankrijk leuk was <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat je er weer bent en gelukkig was het in Frankrijk leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was even vergeten wie je was ;-)

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.