Hoe ik blog

Hooi allemaal,

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik blog .Waar ik blog, en waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Misschien is dit voor de beginnende bloggers leuk om te weten en blijven jullie misschien nog een tijdje door bloggen, want ik weet dat veel het na een maand ( of zelfs korter ) al opgeven, en dat is jammer als je wel echt een hele leuke blog hebt! Lees snel verder! 


Meestal zit ik aan mijn bureau, met muziek in mijn oren en een glas of mok ( ja die cameralens is een mok ) met drinken. Thee helpt mij altijd heel erg met bloggen op één of andere manier. Ik schrijf altijd alles op mijn laptop, nooit op mijn mobiel, dat vind ik echt helemaal niet fijn.

Ja, ik weet dat ik niet de beste laptop heb, maar  ik kan ermee bloggen, en daar ben ik blij mee. Ik fotograaf met de LumixFZ45, en ik ben aan het sparen voor een nieuwe. Voor de pictures of the week posts fotografeer ik meestal met m'n Ipod.

Ik haal mijn inspiratie van andere blogs ( ik kopieer natuurlijk niet ), van weheartit en van tumblr. Ook heb ik graag dat mijn bureau schoon is, dan word ik niet afgeleid door andere dingen en kan ik gewoon m'n gang gaan met bloggen. 

Hoe blog jij het liefst? Of lees je alleen maar blogs?
Liefs, Elbrich12 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! Ik heb ooit een hoe-blog-ik filmpje gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel om te lezen! Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel, ik blog zelf ook en ben heel blij dat ik het nooit heb opgegeven het is zo fijn om jezelf te zien groeien. Als ik nu naar me oude artikelen kijk schaam ik me soms zelfs een beetje haha. Ik haal meestal ook me inspiratie van andere blogs als ik het even niet meer weet. Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te lezen! Je bent echt een van mijn favoriete blogs! Ik vind het het fijnst om te bloggen wanneer ik er zin in heb. Daarom plan ik het liefst wanneer ik zin heb schrijf ik meerdere artikelen. Zodat wanneer ik geen zin heb er toch gewoon een artikel online staat!
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk en origineel blogje! En ik vind je beker echt leuk, ik drink ook vaak thee tijdens het bloggen haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof om te lezen! :)

  Neem deel aan de give-away voor het één jarig bestaan van mijn blog!
  http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Ik blog nu ook al een tijdje, soms vanaf mijn ipad, maar verder ook een beetje hetzelfde als jou!
  http://evabajema.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.