Nieuwe lay-out

Hooi allemaal,

Voorlopig houd ik even dit thema, ik wil het graag nog anders maar dat moet ik eerst nog even allemaal uitzoeken. Dus wat vinden jullie van deze? Het is gemaakt met een Girlscene tutorial. Maar één ding snap ik niet, rechts bovenin zien jullie buttons staan, twitter facebook etc. Maar hoe kan ik dat wijzigingen naar mijn accounts? Tips?

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Ga naar indeling --> html/javascript --> zoek de buttons --> verander de links :)

  ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lay out! Ik ben er ook al een paar dagen mee bezig maar het lukt niet . Hoe heb jij dit aangepakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt heel leuk! Ik wou het ook doen met de uitleg van girlscene maar ik weet niet met welk progamma ik de template moet openen. Nu heb ik adobe aangeklikt en werkt hij niet.. Weet jij misschien hoe ik dit terug draai?
  Ik ben niet zo technisch hahaha.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je layout mooi, maar wel wat saai ik mis wat sfeer (á) liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien kun je nog een leuke header maken?

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.