Postproject! || Met Luna


Hooi allemaal,

Jullie kennen vast allemaal Luna wel van: http://www.lunalovelyworld.nl/. Haar blog lees ik echt al heel lang, en ik las een post van haar over het postproject ( wat ik eerder al met Sophie deed ), en daar wilde ik wel aan meedoen, toen ik uit de machine kwam mocht ik dus met haar het postproject doen. Super leuk natuurlijk! Eerst stuurde ik haar een brief en daarna zij mij. Dit kreeg ik van haar:


Het is een hele envelop vol, het is super leuk! Er zit een brief bij, een tekening van mij ( zie je de gelijkenis? ), een invulbriefje, stickers en speciale postzegels. 

Super lange brief! Maar super leuk, er staan dingen in over mijn blog, over haar blog. Over Luna zelf, kortom gewoon heel leuk. En ohja, I love tape! 

Ik vind die mintgroene postzegel ( met die dikke dude ) echt mooi haha. De rest is ook heel leuk.

En dan de tekening en het lijstje! De tekening is nagetekend van de foto hiernaast >>. Dat ben ik! Het lijstje is ook heel leuk.

Kortom Luna, super bedankt! Als je Luna haar blog nog niet kent kun je haar hier vinden. http://www.lunalovelyworld.nl/. Wil je weten wat ik naar Luna heb gestuurd? Kijk dan ook op haar blog. 

Liefs, Elbrich
5 opmerkingen

 1. Wauw wat creatief!~wel jammer dat je foto's zo klein afgebeeld worden, lastig te zien sommige dingen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze wat vergroot, zal ik nu voortaan steeds doen. Bedankt voor de tip.

   Liefs, Elbrich

   Verwijderen
 2. dat is leuk hè zo'n project, leuke blog! :)
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.