Social Media

Hooi allemaal,

Zoals ik dus vertelde blog ik deze vakantie wat minder. Maar ik krijg nu wel weer wat inspiratie dus er komen natuurlijk deze vakantie nog wel een paar artikels online, en dan natuurlijk als school weer begint weer dagelijks nieuwe artikels! Willen jullie toch een beetje van mij op de hoogte blijven? Dan kunnen jullie mij volgen op social media.

style
Twitter: twitter.com/elbricha
Instagram: xelbrich
Snapchat: xelbrich
Tumblr: elbrich.tumblr.com
Weheartit: weheartit.com/elbrich
Vine: Elbrich
Ask: ask.fm/elbricha

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Ik volg je nu via Bloglovin, dus ben benieuwd naar je posts! :D
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leeeuk, ik volg je nu ook op Twitter, Instagram en Tumblr!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.