The thing about love

Hooi allemaal,

Ik denk dat iedereen wel een keer verliefd is geweest, misschien ben je op dit moment wel verliefd, of heb je op dit moment zelfs een vriendje ( of een vriendin, dat kan natuurlijk ook ). Je hebt dan altijd dat gevoel in je buik, die vlinders.. En elke keer als je die persoon ziet val je weer helemaal opnieuw voor hem of haar.. Liefde is één van de mooiste dingen in het leven, of niet?

Smile to the world. | via Tumblr


Waarom maak ik zo'n post? Omdat ik vind dat dit best eens kan, het hoeft niet altijd over mode en andere dingen te gaan, het mag ook best eens over iets leuks gaan toch?

Liefde, tja wat moet ik er nog meer over zeggen? Eerst heb je de basisschool, misschien heb je dan wel een vriendje maar eigenlijk is het gewoon je beste vriend ( zo was het tenminste bij mij ). Want als je 8 jaar bent, dan weet je echt nog niet wat echte liefde is..
Dan krijg je de 'pubertijd'. Je krijgt meer interesse in jongens, langzaam begin je er steeds meer naar te kijken en met je vriendinnen over die ene knappe jongen te praten. En langzamerhand word je ouder, je komt bijvoorbeeld in een hele leuke jongen tegen.. En dit is mij overkomen, ik heb nu bijna 5 maandjes met m'n lieve Dylan.. Je bent echt verliefd en het is super leuk samen.Alles kan nog gebeuren, maar dat maakt niet uit. Leef in het moment, word verliefd en wees gelukkig. Dan heb je een goed leven.

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.