Blog bestaat 1 jaar!Hooi allemaal,

Precies één jaar geleden begon ik voor de lol een blog, ik durfde het tegen niemand te vertellen en hield het allemaal voor mezelf. Langzaam begon ik steeds meer mensen te volgen en te reageren, toen ik mijn aller eerste volger kreeg had ik een dikke party met mezelf. Ik kreeg nog niet veel reacties, maar dat kwam nog wel dacht ik toen.

Dit was mijn eerste blogpost: http://xfashionmeep.blogspot.nl/2012/09/het-is-vrijdag.html

The Sweetest Foods | via Tumblr


Nu ik dus een jaar blog is er wel veel veranderd. Mijn manier van schrijven, ik wil de journalistiek in en ik heb er een paar hele goeie vriendinnen bij gekregen. Waaronder Lindsey van http://sparksandfairytales.blogspot.nl/.  Mijn stijl van schrijven is veranderd, ik ben meer met mode bezig en zelfs een beetje met beauty. Ik heb een tijdje een youtubekanaal gehad waar ik filmpjes op zette, waar ik helaas mee moest stoppen.. 

Ook zijn er natuurlijk minder leuke dingen geweest, bijvoorbeeld stomme reacties, maar ja, dat negeer je gewoon. Die mensen geven mij meer views, dus wat kan mij het schelen? En soms had ik wel eens een dipje, dan had ik echt totaal geen zin om te bloggen, maar als ik dan die leuke reacties weer las kreeg ik weer inspiratie en kon ik er weer helemaal voor gaan.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en lieve reacties. Ik hoop nog heel lang door te gaan met bloggen en ik hoop dat jullie dat ook doen, want naast het bloggen zelf vind ik het ook geweldig om jullie blogs te lezen.

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.