DIY: PhotowallHooi allemaal,

Misschien hebben jullie mijn fotomuur wel eens voorbij zien komen in een mwip of als je me volgt op twitter of instagram. Ik wil er al heel lang een DIY van maken, maar het kwam er steeds niet van. Ik vind het zelf op mijn kamer heel leuk staan, het geeft sfeer en je kunt altijd weer even terugdenken aan die leuke tijden. Ik zelf heb een soort van whiteboard ( maar dan doorzichtig ) en daar omheen heb ik een vierkant gemaakt.

Benodigdheden:


 • Foto's
 • Plaatjes ( van bijv. weheartit of tumblr )
 • Schaar
 • Plakband of plakgum
 • Hard papier of fotopapier
 • Printer

Zoek eerst leuke plaatjes en foto's en plak deze in word. Ik had de hoogte allemaal in 8,28 cm gedaan, zodat dat steeds gelijk was. Ik heb het uitgeprint op hard papier, fotopapier kan natuurlijk ook. Gewoon slap papier staat meestal wat minder mooi vind ik persoonlijk.

Jack, Finn & Casper! 


Als je dan alle plaatjes hebt uitgeprint is het een kwestie van ophangen, super simpel maar het staat echt heel leuk! De plaatjes kunnen van alles zijn, van je favoriete youtuber, van eten, quotes of gewoon van vrienden en familie. 


Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Ziet er leuk uit, ik heb heel veel foto'lijstjes aan mijn muur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het er echt heel leuk uitzien! Ik wil het ook doen maar heb geen geschikte muur,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk! Ik heb ook wat instagram foto's opgehangen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow leuk Elbrich, hoe is het trouwens? Leuk weer op school? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.