Mededelingen + winactie ?

Hooi allemaal,

Vandaag wat minder leuk nieuws maar ook wel weer wat leuker nieuws.. Nadat ik weer was begonnen met filmpjes heb ik nu alles op privé gezet. Ik vind het filmpjes maken niet meer zo leuk als eerst en het kost me ook teveel tijd, ik wil mijn tijd in bloggen steken omdat ik daar gewoon veel meer mee bezig ben, en wil zijn. School vraagt veel tijd van me en de tijd die ik over heb wil ik graag aan het bloggen besteden.


Ik moest dus kiezen tussen bloggen en filmpjes maken, en dan kies ik toch voor bloggen.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het abonneren en de leuke reacties! Jullie zijn echt top. Bedankt nogmaals.

Dan ook nog wat leuk nieuws!
Ik ben van plan om binnenkort een winactie te houden, als bedankje voor bijna de 150 volgers bereikt te hebben! Laat in een reactie achter wat jullie graag zouden willen winnen.

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

 1. Leuk dat je toch hebt gekozen voor het bloggen, ik zelf heb nog niet echt de behoefte video's te maken en vind het bloggen al leuk en druk genoeg! Ben erg benieuwd naar je winactie. Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. School is ook belangrijk toch en dan moet je idd kiezen. Ben benieuwd naar je winactie! Ik heb er ook net 1 gehouden voor 150 volgers (: en binnenkort alweer 1 voor de 200. Doe je dan mee?

  invisiblecreations.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je bent gestopt! Maar je blogposts maken het weer goed haha.
  Sieraden of nagellak vind ik altijd leuk om te winnen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.