Need your help..

Hooi allemaal,

Het is weer zo'n tijd dat ik echt geen idee heb waar ik over moet bloggen .En als ik een idee heb dan denk ik dat jullie het niks vinden. Ik wil graag iets bloggen wat mijn lezers leuk vinden om te lezen! Dus, vertel eens, wat willen jullie graag nog zien op mijn blog? Het mag alles zijn, maakt mij helemaal niks. Ik zal kijken wat ik kan doen en misschien krijg ik mijn inspiratie dan ook weer terug.
Ben benieuwd!

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Ik vind het altijd leuk om iets over fashion te lezen over de trend van deze tijd! Die inspiratie kom wel weer! Kisses jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het leuk vinden om leuke DIY te zien voor kamerdecoratie ofzo, aangezien we nu weer een ander seizoen tegemoed gaan! Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste foto is heel mooi! en ik vind dat je moet bloggen over iets wat jij leuk vind! niet over wat je volgers willen zien, het is jou blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het eens met wat Nina zegt! Het is jou blog, en je moet schrijven wat jij leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.