The Hunger Games TAG

BELANGRIJK: DIT ARTIKEL KAN SPOILERS BEVATTEN OVER DE HONGER SPELEN TRILOGIE, BEN JE VAN PLAN DE BOEKEN NOG TE LEZEN OF DE FILMS TE KIJKEN DENK DAN GOED NA OF JE AL BEPAALDE DINGEN WIL WETEN.
Hooi allemaal,

Zoals sommigen misschien wel weten ben ik een hele grote fan van de honger spelen trilogie. Ik heb alle boeken in 1x uit gelezen en ik kan zeggen dat het de beste boeken zijn die ik ooit heb gelezen. Ook de eerste film is geweldig, en ik kan niet wachten totdat vlammen ( catching fire ) uit komt! En toen ik deze TAG vond moest ik 'm gewoon ook doen.

Wat is je favoriete boek van de honger spelen trilogie?
Ik denk dan toch het laatste boek, spotgaai (mockingjay) omdat hier heel veel gebeurd, en het is natuurlijk het super spannende einde van het geweldige verhaal! Ook gebeuren er echt super veel onverwachte dingen.

Hoe lang zou jij het vol houden in de honger spelen?
Ik denk niet heel lang, ik durf sowieso geen mensen te vermoorden en ik denk dat hun mij sneller hebben vermoord dan ik hun. Het overleven gaat denk ik nog wel met het eten zoeken en zo, maar dat hangt er natuurlijk ook van af in wat voor arena je zit.

Wat is het raarste wat er is gebeurt in de boeken?
Ik had nog echt geen idee dat ze in het tweede boek weer terug de arena in moesten, dus toen ik dat zei ik echt super luid: 'Nee! Ze moeten weer terug de arena in.'Hoe werd je geïntroduceerd in de honger spelen?
Mijn beste vriendin las de boeken, en ze zei dat het gewoon geweldig was. Dus toen ik ze ging lezen werd ik helemaal verslaafd. Eerst las ik ze in het Nederlands, toen ging ik de eerste film kijken en toen ging ik de boeken in het Engels lezen.

Je favoriete moment?
Dat blijft toch het moment dat Katniss de plek van haar zusje inneemt bij de oogst, in het boek word het zo mooi beschreven en in de film ziet er het er precies zo uit zoals ik dacht dat het zou zijn.

Wie is je favoriete karakter?
Dat is zonder twijfel Finnick Odair, hij is zo leuk en behulpzaam in de boeken, ook hoe zijn relatie word beschreven is gewoon geweldig.

the hunger games: catching fire | Tumblr

In welke district zou je leven?
Geen idee! Ik zou eigenlijk het liefst in het Capitol leven omdat ze mode gewoon te gek is daar.

Wat was het meest emotionele moment in de boeken voor jou?
Het moment dat Prim dood ging, in alle boeken was het Katniss haar doel om haar zusje te beschermen, en dan gaat ze toch nog dood, verschrikkelijk.

Welk item van thuis zou je meenemen de arena in?
Ik denk mijn ring, omdat ik die altijd draag, en misschien kan het nog ergens voor dienen.

Wat was het meest gemene plan gemaakt in de boeken?
Het zijn er teveel om op te noemen..

Waar kijk je het meest naar uit in de films?
Ik denk het moment dat Finnick in beeld komt, ik denk dat ik hem helemaal ga spacen. Ook kijk ik erg uit naar het moment dat bekend word gemaakt dat ze weer terug de arena in moeten..

Liefs, Elbrich
May the odds be ever in your favore. 

2 opmerkingen

  1. Ooh wat een super leuke tag! ik ben ook gek op de honger spelen .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, deze tag is heeel leuk om te lezen! Ben ook een echte Hunger Games-fan, vandaar! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.