Review: Rimmel London Scandaleyes flex mascara


Hooi allemaal,

Vandaag weer eens een nieuwe review!  Het is alweer een tijdje geleden, maar dat komt omdat ik eigenlijk even geen nieuwe producten had gekocht. Maar ik had echt weer een nieuwe mascara nodig! Dus ik ging naar de DA en kocht deze vrolijke groene mascara van Rimmel London. Volgens de beschrijving moet de mascara een schandalige volume geven, en mooie zachte en flexibele wimpers, geen klontjes! Lees snel verder!

Oeps, beetje wazig geworden. Maar je ziet dat het een dik borsteltje is, ik weet dat sommige mensen dit helemaal niet fijn vinden, maar ik vind het helemaal niet erg. Het geeft je wimpers een goeie boost en dat vind ik heel fijn. 


Ik ben heel blij met deze mascara. Ik zou het ook zeker opnieuw kopen! Het geeft je ogen een goeie boost en laat geen klontjes achter, dit vind ik zelf heel fijn.

Heb jij zelf veel producten van Rimmel?
Liefs, Elbrich
9 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Lijkt me een fijne mascara, je trui is super leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele fijne mascara! Misschien de volgende keer wel een foto wat dichterbij maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook vaak mascara van Rimmel London.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. looks so nice!
  great post, dear <3

  i'd love to follow each other, what do you think? please let me know)
  keep in touch, xoxo
  http://yuliasi.blogspot.com/
  love, Yulia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien een tip om foto's vna dichtbij te maken bij zo een review. Verder leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! De trui die je aan hebt is heel erg leuk! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.