Spam je blog!

Hooi allemaal,

Ik wil graag weer wat nieuwe blogs volgen! Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe blogs, of blogs die ik nog niet ontdekt hebt. Dus laat in een comment achter, wat je blognaam is, en waar je over blogt! En als je me leuk lijkt ga ik je zeker volgen! Volgen jullie mij dan ook hihi.3, 2, 1. GO!

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Hoi! Ik ben veronique en op mijn blog http://myprettywayoflife.blogspot.nl/ blog ik over alles wat k tegen kom en wat me inspireert. Denk hierbij aan fashion & beauty artikelen, maar ik post soms ook een lekker en makkelijk receptje!
  PS: Morgen komt er een leuke winactie online! Hou mijn blog dus in de gaten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Mijn blog gaat over mijn woonplaats Parijs en fashion :) www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  een blog over FASHION!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ontdekte je blog net, toevallig haha! Ik ga je volgen. Ik blog vooral over fashion (wie niet;p) en over dingen die ik meemaak of wat ik gewoon leuk vind :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Elbrich! Neem ook eens een kijkje bij ons blog Heartpicked. Dit is een lifestyle/verzamelblog (met een flinke dosis humor) over alles wat ons interesseert, opvalt, bezighoudt, shockeert en inspireert. Ons? Petra (29 - ook Friezin :) en Noor (25).

  Tot op http://www.heartpicked.com !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. www.ikbensaske.nl of haat zusje www.teskuh.nl
  www.beautygloss.nl of www.livelifegorgeous.nl
  www.beautylab.nl of www.lenette12345.nl
  www.kittescupcakes.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.