Veel beleefd
Hooi allemaal,

Zo hé, wat was dit vandaag weer een dag. Ik denk dat jullie het niet gemist hebben. Het waaide vandaag hard. En hier in Friesland was het echt niet normaal!

Vanmorgen moest ik pas om half 12 op school zijn, en natuurlijk ging ik met de bus want ik ga niet 8 kilometer fietsen met windkracht 10. Nou daar begon het avontuur al, ik moet denk ik 150 meter naar de bus toe fietsen, natuurlijk kwam ik amper vooruit maar ook waaide er allemaal bladeren omhoog, en die kwamen dan zo in de kraag van mijn jas terecht. Toen ik eindelijk de bus in kon voelde het net alsof we zomaar van de weg af konden waaien. Toen moest we nog ik denk zo'n 300 meter naar school toe lopen, ik liep samen met een vriendin, wat gebeurd er? Er waait een reclame bord tegen ons hoofd aan!
En toen kregen we het bericht dat de bussen gestopt zijn met rijden in Friesland, hoe komen we nu thuis? Dikke stress! Gelukkig was mijn vader zo lief om mij thuis te brengen. Overal bij ons in het dorp lagen takken, bomen en containers over de weg. Toen kwam ik eindelijk thuis rond half 4, en ik zit te zoeken om mijn mobiel, nog een keer dikke stress. Gelukkig bleek dat ik mijn mobiel bij m'n vader in de auto heb laten liggen haha.

Dus dit was een rare en zware dag!
Hebben jullie de storm overleefd?

Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Ja het was inderdaad een drama vandaag. Ook met de treinen, haha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt inderdaad als een rare dag :(.
  Ik heb de storm ook overleefd, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat een dag! :) Ik heb deze gezellig thuis doorgebracht! Wel is er bij ons in het straat een grote boom omgevallen door de wind!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg he! Stomme bussen, gelukkig reden ze om 3 uur weer en kon ik lekker naar huis. Gehoord van die boerderij bij Tjerkwerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een dag, heeft iedereen wel eens komt sowieso weer goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig heb ik niet zoveel meegekregen van de storm. Er was bij ons alleen een dakpan eruit gegaan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een dag! Leuk geschreven, je hebt er een volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.