Winter is coming - Lookbook


Hooi allemaal,

Eigenlijk is het wel heel slecht dat ik nu een jaar blog en nog nooit een lookbook artikel heb geschreven! En het leek me nu wel eens tijd. En omdat het al gauw weer koud word hier in Nederland leek het me leuk om een lookbook artikel te maken. Ik heb er veel tijd in gestoken en ik hoop dat jullie het waarderen. Het is pas m'n eerste lookbook dus er zal vast nog veel aan mankeren maar ik hoop toch dat jullie dat het leuk vinden. Misschien hoort alles nog een beetje bij een fall/herfst lookbook. Alleen ik vond het wat te laat om nog zo één te maken, daarom heb ik een Winter is coming - Lookbook
Blazer: H&M - T-shirt: Vero Moda - Broek: Only - Laarsjes: Van haren - Ketting: H&M


Dit is eigenlijk een hele simpele outfit, maar toch is het voor de winter geschikt, en zit het gewoon heel erg comfortabel. En met een leuke accessoire maak je de outfit helemaal af. 
______________________________________________________________________

Blazer: Van mijn vriend gekregen - Hempje: H&M - Broek: Only - Schoenen: Zalando - Bandana: PrimarkIn de winter zie je heel veel donkere kleuren, terwijl het juist leuk is om iets opvallends te dragen! En daarom vind ik deze framboos kleurige blazer heel erg leuk. 
______________________________________________________________________

Jas: Only - Broek: Winkel in Canada - Schoenen: Zalando


Ik wou jullie ook even mijn nieuw jas laten zien! Hij is zo lekker warm en het leuke is dat er een hele grote warme kraag op zit, en die kun je ook als muts doen! Super fijn. 
______________________________________________________________________

Trui: Only - Winterpanty: Hema - Zwarte pumps: Van Haren
Ik denk dat jullie deze trui al een keer voorbij hebben zien komen op mijn blog, en natuurlijk moest hij dan ook in mijn lookbook! Dit is leuk als je even een beetje 'elegant' moet zijn, natuurlijk kan er ook altijd nog gewoon een comfy broek onder met sneakers of laarsjes.

Wat is jullie favoriete outfit?
Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.