Druk druk druk

Hooi allemaal,

Heb je net toetsweken en alles gehad, word je als nog 'doodgegooid' met toetsen.. En hoe graag ik ook wil bloggen, soms dan komt het er gewoon niet van, en dat is zo zo zo zo balen!


En als ik dan artikelen voor uit probeer te schrijven, heb ik nooit genoeg inspiratie om voor een hele week artikels te schrijven! En natuurlijk kan ik hier allemaal smoesjes voor bedenken, maar school is gewoon het grootste deel, het is m'n examenjaar en ik moet me gewoon dus veel focussen daarop.

Hoop dat jullie het begrijpen. 

Liefs, Elbrich

1 opmerking

  1. Tuurlijk begrijpen we het. Het is wel echt balen! Ik heb het momenteel ook super druk met school, ik merk ook dat bloggen dan soms lastig is... Veel succes Elbrich! Je kan het! En uiteindelijk vind je wel weer wat blogtijd :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.