Pictures of the week #1


Hooi allemaal,

Woehh! Het is weer tijd voor een nieuwe pictures of the week ( voorheen my week in pictures )! Ik heb wel weer wat beleefd en dat wil ik graag met jullie delen, veel van deze foto's zijn al eerder te zien op mijn Twitter of Instagram!  Enjoy. Gister is er echt trouwens iet super k*ts gebeurt, perongeluk alle foto's in mijn picasa webalbum ( dus alle foto's van m'n blog ) verwijderd, en kan niet meer ongedaan gemaakt worden! Echt super shit, heb nog wel wat foto's op m'n laptop staan, dus ik probeer het nog een beetje te redden..

Stage gelopen in een fotografie winkel, veel geleerd! 

Brr wat is het koud! Maar lekker bij de kachel met dikke trui aan! 

Zelf gemaakt, nu nog 31 dagen aaah. 

Woensdag naar Catching Fire geweest, omg it was amazing! En Finnick was zo knap!

Leuke DIY?

Hebben jullie deze week nog iets leuks gedaan?
Liefs, Elbrich
4 opmerkingen

 1. Ah super leuke foto's! Lijkt me echt gaaf een stage bij een fotografie winkel. Trouwens ik heb een giveaway, ik zou het leuk vinden als je ook meedoet!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een leuke week uit! En haha zalig dat je de dagen aftelt tot kerst, leuk gevonden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. Finnick ziet er inderdaad goed uit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.