Notebook idea

Hooi allemaal,

Iedereen kent het wel, van die leuke kleine notitieboekjes die je eigenlijk alleen koopt omdat ze schattig zijn, maar eigenlijk gebruik je ze nooit. Dit was in ieder geval altijd mijn probleem, maar nu ben ik van plan ze echt te gebruiken, en dat wou ik jullie graag laten zien. Enjoy!

Dit leuke notitie boekjes heeft mijn moeder gekregen bij een pakketje, maar er zijn natuurlijk ook allemaal andere leuke boekjes bij bijvoorbeeld de action!

Let niet op m'n creep vingers. Als eerste, kan natuurlijk niet missen, blog idee├źn, het is heel handig omdat ik nogal veel dingen vergeet haha! 

Nog niet zoveel cadeau inspiratie, en to do lijstjes zijn altijd handig! Don't forget to blog. 

Verder heb ik nog niet zoveel lijstjes bedacht, maar ik ga dit boekje sowieso veel gebruiken! Misschien ook wel voor doodles of andere tekeningetjes. 

Liefs, Elbrich


4 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.