Personal Update


Hooi allemaal,

Aaaah weekend, niets fijner dan dat! Maar brr, wat was het de afgelopen dagen guur weer. Donderdag na half één vrij gekregen van school door de extreem harde wind, lucky voor mij had ik daardoor niet een toets van frans waar ik overigens ook niet voor had geleerd, helaas heb ik die nu dus vandaag. Voor mijn basisvaardighedentoets van Nederlands heb ik een voldoende gehaald, dus dat is afgesloten en klaar!
En ik weet niet wat het is maar ik heb zoveel blog inspiratie, ik word er weer helemaal happy van en vind bloggen echt weer leuk, ook volg ik allemaal nieuwe blogs wat ook super leuk is om van andere mensen nieuwe artikels te lezen en daardoor zelf ook inspiratie te krijgen! Ik ben weer terug!

En hoe gaat het met julllie?

Liefs, Elbrich


4 opmerkingen

 1. leuk dat je het zo leuk vind, ik volg je via gfc en bloglovin
  ik zou het leuk vinden als je het terug zou kunnen doen!
  en nu heb je de 100 followers bereikt congretz haha!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer meer gaat bloggen
  en zoveel inspiratie hebt! Ik vind het altijd
  zo leuk om jou artikelen te lezen xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.