xFashionmeeps Christmas Countdown - Mijn gala jurk!

Hooi allemaal,

15 Days 'til Christmas! En 3 dagen tot kerstgala bij mij op school, het is natuurlijk mijn examen jaar dus dat betekend ook mijn laatste gala op de middelbare school ( als ik slaag natuurlijk ). Dus vandaag laat ik jullie mijn jurkje zien!

Sorry voor de onduidelijk foto, deze foto is gemaakt met m'n mobiel want de camera is kwijt :(
Het jurkje is van de Vila! Hij is zwart met glitters, je ziet het niet maar hij heeft bandjes maar kan ook strapless. De panty is van de hema en is gewoon huidskleurig, de hakken zijn van Van Haren en zijn gewoon zwarte pumps. 
Eigenlijk wou ik dit jaar eens niet een zwart jurkje, maar toen ik deze zag vond ik 'm helemaal leuk, en ik durf eigenlijk niet echt een knal rood jurkje te dragen om eerlijk te zijn, in zwart voel ik met dan toch meer op m'n gemak. 

Hebben jullie ook een soort kerstgala? En heb je al een jurkje?

Liefs, Elbrich9 opmerkingen

 1. Super mooi! Staat je echt heel goed.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat erg leuk !
  Ik dacht er precies hetzelfde over, ik wilde ook een keer wat anders dan een zwart jurkje, een rode leek me echt helemaal geweldig, maar eigenlijk durfde ik het niet, haha.
  Uiteindelijk heb ik gekozen voor een zwart met bordeaux rode jurk :).
  Heel veel plezier op het kerstgala!

  Liefs, Esther (estherbloggs.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk jurkje, ik ga dit jaar voor het eerst niet naar het gala... Maar veel plezier (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen gala, maar uiteraard wel een jurkje. Vind de kerst toch wel speciaal en wil wat moois in huis hebben :)

  Ik geef nu 3x ear cuffs weg van Bijou Brigitte!

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je super goed!
  Liefs Yvet (everythangisperfect.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi hoor, heel veel plezier
  ken je onze blog al?kunnen we volgen
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi jurkje! Veel plezier alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  wat een gaaf jurkje.
  het staat je super goed.
  en de panty staat super goed.
  je hebt ook een gave blog.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.