Book Review: the Fault in Our Stars

Hooi allemaal,

Voor Engels moesten wij een boek lezen, ik heb gekozen voor the Fault in Our Stars van John Green. Het boek gaat over Hazel Grace die kanker heeft, in een support group ontmoet ze de charmante Augustus ( Gus ) ze worden verliefd, en alles lijkt goed te gaan, maar dan..

Om eerlijk te zijn sprak het boek mij op het begin niet erg aan, maar toen ik eenmaal begon te lezen begon ik er steeds meer van te houden, het leuke is dat ze in het boek naar Amsterdam gaan en dat je dan veel dingen herkent. Ik had het boek binnen een paar dagen uitgelezen, en we kregen hier dus voor Engels ook een boektoets voor, ik had een 8.7

Ik raad het boek zeker aan! Het is goed geschreven, het heeft liefde en ik moest ook een beetje huilen, love it!

Liefs, Elbrich
Volg je me al via bloglovin'?

5 opmerkingen

 1. wat een leuke review van het boek, en wat goed dat je zo'n hoog cijfer had! Ik heb hem ook thuis en ben erin begonnen, ben erg benieuwd ernaar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuk zeg ! Ik wil hem ook nog graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek nog nooit gelezen maar het lijkt me een heel mooi boek! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier al zoveel over gehoord. Ga 'm dit jaar zeker nog lezen denk ik. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik ben zo benieuwd naar dit boek eh!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.