DIY - Valentine Dot Heart


Hooi allemaal,

Het is al heel lang geleden dat ik een eigen DIY zelf heb gedaan, maar omdat valentijnsdag over een klein maandje alweer is heb ik wat kleine DIY's voor jullie in de planning. Voor vandaag heb ik een hart die je maakt met stippen van verf, hoe dit moet kun je verder zien!
Wat heb je nodig?
-Potlood
-Papier
-Verf ( verschillende kleuren of dezelfde )


Ik heb drie verschillende soorten rode verf gebruikt, helaas zie je dat op de foto van het eind-resultaat wat minder.


Plak je uitgeknipt hartje ( deze kan je via word uitprinten of zelf gewoon tekenen en uitknippen ) en plak deze op een wit vel papier, met bijvoorbeeld een plakbandje aan de achterkant, dit hartje haal je op het einde er weer af.


Doop de achterkant van je potlood in de verf en begin met stippen. Pas op! Doe niet teveel verf erop, dit heb ik wel gedaan en daar is de onderkant niet meer gestippeld maar lijken het gewoon lijnen, dit moet je zelf maar uitvogelen, en anders kan je altijd weer opnieuw beginnen.


Je mag zelf weten hoeveel stippen je wilt zetten, wat je zelf mooi vindt, je kan bijvoorbeeld ook een ombre effect creëren door van donker naar ligt de stippen erop te zitten. Als je klaar bent haal je het hartje weg en heb je het eind resultaat!


Je kan in het midden bijvoorbeeld een foto plakken of een quote opschrijven, hier ben jezelf helemaal vrij in!

Wat vonden jullie van deze DIY?
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.