Personal update

Hooi allemaal,

Eerste schoolweek is alweer voorbij, en het was gelijk al druk, en door al die drukte heb ik helaas maar heel weinig kunnen bloggen, ugh dat haat ik! Ook komt mijn toetsweek er weer aan, dus het komt allemaal niet goed uit. Dus eigenlijk bestaat mijn leven op dit moment uit school. school, school en nog eens school..
Other than that, ben ik ook heel erg druk bezig geweest met de eerste versie van het sectorwerkstuk, we hebben het af gekregen en ik wil iedereen graag bedenken die antwoord heeft op gegeven op mijn vraag die ik eerder op mijn blog had gezet.


Ook is mijn verslaving voor Wie is de mol weer terug, elk jaar zit ik er weer voor de televisie te kijken! Het is echt een verslaving.

Dit is eigenlijk wat er op dit moment in mijn leven speelt..

Liefs, Elbrich
Volg je me al via bloglovin'? 

7 opmerkingen

 1. Hahah wie is de mol is zo verslavend en leuk! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken de verslaving haha! Fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind wie is de mol totaal niet leuk maar dat is persoonlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik keek nooit WIDM maar sinds ik een aflevering heb gezien ben ik verkocht! Ik vind het echt super leuk en ik denk dat Susan het is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik ben ook addicted aan WIDM ik denk dat Suzanne het is!
  En succes met school!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa nog een molloot, dat programma is zo leuk hè, heb er toevallig vandaag nog over geschreven :P

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook echt verslaafd aan WIDM, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.