Sectorwerkstuk, hulp nodigHooi allemaal,

Ik heb laatst een paar bloggers gemaild met de vraag: 'Zijn fashionbloggers de toekomstige modeontwerp(st)ers?' Helaas kreeg ik niet van zoveel mensen antwoord, daarom stel ik deze vraag op mijn blog, en ik hoop dat jullie allemaal een mening willen geven op deze vraag

Alvast bedankt!

Liefs, Elbrich

12 opmerkingen

 1. Hoi! Interessante vraag. Mijn antwoord is: "Ik denk dat fashionbloggers alleen toekomstige mode ontwerpers zijn wanneer zij ook daadwerkelijk kunnen ontwerpen. Daarnaast moet je als mode ontwerper niet alleen trendkennis hebben, maar ook kennis van stoffen, naaitechnieken en details e.d.".

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk eigenlijk van niet, aangezien de meeste bloggers ook gewoon kopen wat er al in de winkel hangt. Sommige hebben wel een eigen stijl, maar heel veel modebloggers 'apen elkaar na', want zeg nou zelf: één blogger heeft een beanie - 100 bloggers hebben een beanie. Één blogger draagt een skater skirt - alle bloggers hebben een skater skirt. Ook als je op lookbook kijkt zie je dat veel mensen een beetje hetzelfde dragen.

  Ik hoop dat dit een beetje een goed antwoord is op je vraag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik denk het niet, want de meeste fashionbloggers ontwerpen de kleding niet zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk erover hoe maria antoinette er ook over denkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet de modeontwerpsters, want ze zijn bloggers en ontwerpen geen kleding. Wél zijn ze de trendsetters op gebied van mode, maar niet zo zeer in de toekomst, nu ook al!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Elke fashionblogger wil misschien een andere kant op. Ze hebben allemaal iets met fashion en misschien wil de een wel kleding gaan ontwerpen, maar gaat de andere liever het werk van de stylisten in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Interessante en leuke vraag. Zelf weet ik het niet goed. Bloggen is leuk en een grote hobby. Hoe bekender en groter je word, hoe meer samenwerkingen je ook krijgt. Ik heb wel is gezien dat sommige bloggers dan aanbiedingen krijgen om een collectie te ontwerpen. Maar als een blog als een hobby blijft, dan worden ze geen modeontwerpers. Ik denk dus niet dat hun de toekomst hebben. En het is natuurlijk zo dat alle bloggers elkaar na-apen! Dus ik denk niet dat ze later een modeontwerper worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm interessante vraag, het kan natuurlijk altijd. Maar ik denk dat de modeontwerpers al meer bezig zijn met hun eigen dingen ontwerpen in plaats van outfits samenstellen. Maar verder alles kan he!
  Liefs en succes met je werkstuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik denk niet dat ze de modeontwerpers zelf zullen zijn maar dat ze wel in samenwerking met modeontwerpers zullen gaan werken. De bloggers zijn er om inspiratie te bieden zodat de modeontwerpers nieuwe kleding lijnen kunnen lanceren!

  Veel succes met je sectorwerkstuk!
  Kus Noah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Naar mijn mening niet, er zit een groot verschil tussen een stijl hebben en echt zelf de kleding bedenken. Ik denk dat een groot deel van je stijl ook wordt bepaald door wat er te koop is, om kleding te ontwerpen heb je echt een heel nieuw idee nodig en dat vergt creativiteit. Niet iedereen beschikt daar over

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk het niet. Om ontwerper te worden moet je creatief zijn en niet alleen goed kunnen stylen. Veel bekende fashionbloggers krijgen alleen maar kleding toegestuurd. ik denk wel dat bloggers meer gaan samenwerken met ontwerpers.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.