Vervolgopleiding

Hooi allemaal,

Zoals sommigen van jullie vast wel weten zit ik dit jaar in m'n examen jaar van het VMBO. En ik ben van plan om te slagen, en als ik slaag moet ik natuurlijk naar m'n vervolgopleiding.

Sommigen weten het al gelijk, en anderen komen er pas op het laatste moment achter waar ze heen willen. Voor mij is het dat eerste, ik weet al sinds de eerste klas wat ik wil gaan doen, en dat is fotografie. Eerst was ik van plan om journalistiek te doen, helaas was fotografie dan alleen maar een bijvak en mijn passie ligt toch wel echt bij fotografie. Dus als ik mijn examen haal, ga ik studeren voor fotograaf!
Binnenkort zal ik foto's plaatsen met wat mijn stijl is, en wat ik het liefst fotografeer. Ik heb er hier alvast één.Weet jij al welke opleiding je gaat doen? Of zit je al op een vervolgopleiding?

Liefs, Elbrich
Volg je me al via bloglovin'?

6 opmerkingen

 1. wow zo gaaf dat je de opleiding fotografie gaat volgen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk, je moet kiezen waar je hart ligt <3! Ik heb zelf gekozen voor een gap year en begon aan mijn eerste baan. In maart vlieg ik naar mijn hoofddoel: India en ga ik rondreizen =]! Reizen is mijn passie en als ik het voorlopig allemaal zo kan dan neem ik het er graag van. Op dit moment zie ik mezelf nog echt niet in de boeken hahaha!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je dat gaat doen! Weet je al waar enzo?

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.