Ik en m'n obsessie voor

Hooi allemaal,

Ik waarschuw alvast, deze hele post gaat over The Hunger Games, dus houd je daar niet van? Kom dan morgen terug voor een artikel die je vast wel leuk vind.

UntitledWie fangirlt er even hysterisch met mij mee? Iedereen die The Hunger Games geweldig vindt zegt: AI! Eerlijk gezegd vind ik de boeken echt veel beter dan de films, maar de films zijn ook echt super, ze laten vele gebeurtenissen in het boek ook daadwerkelijk zien in de film!

Stylist of Hunger Games oppen this website. @capitolcouture

En dan natuurlijk als halve fahsion-blogger moet ik het ook even over de mode hebben in de film. De creaties die Effie draagt zijn echt geweldig, iedereen in het boek vind haar overdreven, maar ik vind het geweldig.

ASDLKFJASDKLFA! Het duurt nog zolang totdat Mocking Jay uitkomt.. 

Tja, ik en m'n obsessie..
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Ik moet deel 2 ook nog zien, lijkt me wel heel mooi! Wat een prachtige layout heb je !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik BEK GEK op the hunger games! Ik heb het eerste boek gelezen en beide films gezien. Ik wil graag ook de andere boeken lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt verzot op the hunger games! :) Kan niet wachten tot de volgende film uitkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind the hunger games ook geweldig. Leuke layout trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, misschien wordt het toch maar eens tijd dat ik de hunger games ga kijken en lezen, haha. ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind The Hunger Games echt super gaaf! Kan niet wachten tot de nieuwe film :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik ben ook echt een mega-fan! Mijn vriendinnen niet zo, dan zit ik maar alleen te freaken en met mijn nichtjes naar Catching Fire :) Ik heb zoveel zin in Mocking Jay (Het 1ste deel, want ze gaan het derde boek blijkbaar opsplitsen!)!
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.