NEW IN: Nikon D3100

Hooi allemaal,

Vanmorgen vroeg ging ik richting Drenthe om mijn camera op te halen, we hadden een advertentie op marktplaats gezien en toen ons bod werd geaccepteerd hadden we besloten om de camera vandaag op te halen. De Nikon D3100 met een 18-55mm lens en een 70-300mm lens! En ik ben echt in love!Natuurlijk is dit voor mijn vervolgopleiding noodzakelijk, maar voor mijn blog heeft het ook veel positieve gevolgen. Veel betere kwaliteit foto's, en dat is super.

Welke camera gebruik jij?
Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

 1. Aah super leuk! Ik heb zelf de Nikon D3200, dat is de opvolger van jouw Nikon. Dus ze zijn bijna hetzelfde, alleen die van mij heeft meer megapixels. Als je moeite hebt met de instellingen kun je me altijd mailen! Ik heb mijn Nikon nu iets meer als een jaar en ik snap het nu wel, met het diafragma etc. Dus ik hoor het graag! Ook tof dat je een 300 mm lens hebt! Ik wil zelf graag een 50 mm lens. :) Veel plezier met je nieuwe camera!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh mooie camera! Ik zelf de nikon 5100 :)
  Je hebt echt een leuke blog! Ik volg je!
  Zou het super vinden als je ook kijkje neemt op de mijne.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg! X

  http://www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie camera, ben benieuwd naar de foto's! Zelf gebruik ik de Canon 1100d

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een gave camera zeg, daar ga je vast en zeker veel plezier van hebben! (:

  Ik gebruik de Canon 500D met 18-55m lens, maar eigenlijk wil ik graag nog een andere lens erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat tof! Hier ga je zeker geen spijt van krijgen :) Ik heb zelf ook een Nikon en ben er super blij mee. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb dezelfde camera, super fijn! Veel plezier ermee;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.