NEW IN: Notebook

Hooi allemaal,

Ik gebruikte eigenlijk nooit echt notitieboekjes, omdat ik er uiteindelijk toch niks mee deed. Maar omdat ik nu veel aantekeningen heb en dingen moet onthouden vind ik dat veel handiger om in een notitieboekje te doen inplaats van op allemaal losse briefjes die ik toch weer kwijt raak.

Ik denk dat veel van jullie dit notitieboekje van de HEMA, wel kennen. Ik had 'm zelf ook al vaak bij bloggers en youtubers voorbij zien komen, maar toch wou ik 'm ook!Ik heb er tot nu toe alleen nog maar mijn aantekeningen van Engels in, maar er komt zeker nog meer in. Super handig!

Gebruiken jullie notitieboekjes?
Liefs, Elbrich


8 opmerkingen

 1. wat een leuk boekje! Ja ik heb zelfs een heel notitieboekje vol met ideetjes voor me blog. Super handig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk boekje! Mooie kleurtjes ook! Ik denk dat ik 'm ook ga kopen, ik ben namelijk verslaafd aan notitieboekjes! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit notitieboekje heb ik ook en ik vind hem super mooi! Echt fijn in gebruik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er heel leuk uit! Ik heb er een paar van de Action :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superschattig notitieboekje! Ik gebruik er zelf ook één, ze zijn zo handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik gebruik wel notitieboekjes maar sinds ik een moleskine agenda heb noteer ik daar heel erg veel in, daar maak ik ook to do lijstjes enzo ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.