Say something now, I'm giving up on you

Hooi allemaal,

Vandaag ga ik even lekker met jullie kletsen over wat ik deze week beleefd heb. De titel is overigens van het liedje: Say Something van A great big world.En dan hebben we school, pff, over ongeveer 3 maanden is het examen al, dus het is erg druk! Bloggen komt nu echt even op de tweede plaats, dus jullie krijgen minder vaak een artikel van mij online.
Gister was het natuurlijk valentijnsdag! Normaal vierde ik het niet echt, omdat ik nooit een valentijn had en omdat ik het nogal commercieel vond. Maar gisteren heb ik het voor het eerst gevierd met m'n lieve vriend, en het was erg gezellig.

Zijn er nog meer mensen verslaafd aan het liedje Dark Horse van Katy Perry? Ik in ieder geval wel, hij staat altijd op repeat.

En nu mag ik dit weekend weer lekker gaan leren en huiswerk maken, altijd leuk..

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Leuk dat je een fijne Valentijnsdag hebt gehad :-) Veel succes met je studie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haii! Succes met je examen! Weet je al wat je daarna wilt gaan doen? And ja ik ben ook weg van Dark Horse <3! Succes met je huiswerk in elk geval! I know how shitty it is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat liedje zo leuk (waaruit je de titel hebt gehaald)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben alweer een beetje over Dark Horse, maar ik moet zeggen dat ik 'm ook al onwijs veel gedraaid heb! Heerlijk nummer. En leuk dat je Valentijnsdag gevierd hebt :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.