Struggles of a blogger

Climb

Hooi allemaal,

Het blogger leven, niet altijd even makkelijk. Proberen op tijd je posts af te hebben, foto's te maken en dan moet je natuurlijk nog andere blogs lezen, je social media checken en natuurlijk is er nog gedoe met school! Maar we krijgen er ook allemaal wat voor terug, lieve reacties, views en complimentjes.
We vullen tags in, schrijven reviews, maken foto's, stellen outfits samen en vertellen over ons eigen leven. Eigenlijk is het bloggen een full-time job!

Waar loop jij tegenaan bij het bloggen?

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Zo is het! Je bent er heel veel mee bezig. Maar als ik een druk en leuk weekend heb of op vakantie ben denk ik even niet aan bloggen.. dan is het even tijd voor mezelf en mensen om me heen. Ik plan heel vaak berichten voor, zodat ik er veel achter de hand heb en niet voor elke dag of om de dag een nieuw bericht hoef te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was afgelopen tijd ziek dus de motivatie was er even niet maar wil ook weer gaan beginnen morgen met bloggen :) ik vind bloggen wel erg moeilijk te combineren met werk en school

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke post. Ik vind het soms ook moeilijk tijd te maken voor bloggen (en foto's maken op een tijdstip dat het licht nog goed is!) maar andere dagen heb ik juist weer genoeg tijd om meerdere blogs te schrijven, dus meestal komt het uiteindelijk wel goed ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teveel schooldingen verpesten het echt voor bloggen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.