FA Deodorant Pink Passion

Hooi allemaal,

Het is een algemeen bekend, elk meisje heeft deo in haar tas. We willen altijd lekker ruiken, maar er is zoveel keuze in deo's! Op dit moment is dit mijn deo die ik in de tas heb. Lees snel verder! Als eerste is het roze ontwerp natuurlijk lekker fleurig en vrouwelijk, dit trok mij meteen aan. Het geeft een hele zoete geur van roosjes af en je ruikt 'm ook nog heel lang en geeft geen witte strepen, maar de deo blijft niet 24 uur zitten, maar het is ook niet erg om de geur weer op te spuiten, want dan ruik je weer heerlijk! De deo is erg huidvriendelijk en laat geen rode bultjes achter.
De deo kost rond de drie euro. ( Bonnetje kwijt ) 

Welke deo gebruik jij op dit moment?
Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. klinkt als een goed en fijn product
  een goed weekend meis x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik momenteel eentje van Rexona maar als die op is ga ik zeker deze proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh klikt fijn! Trouwens ik vind je layout echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh die lijkt met echt lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al zolang ik deo gebruik die standaard van Dove. Lekker origineel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.