Favorieten van februari

Hooi allemaal,

Veel beautyblogger laten hun favorieten van de afgelopen maand zien, maar omdat ik geen beautyblogger ben, heb ik dit nog nooit gedaan. Toch leek het me erg leuk, daarom heb ik ook mijn favoriete spullen maar dan niet allemaal dingen die met beauty te maken hebben! Dit is natuurlijk al veel eerder gedaan, maar nu is het voor het eerst te zien op xFashionmeep!

1. Arizona, aaaaah mijn liefde voor Arizona is groot. 2. Mijn mobiel. samsung galaxy trend, nog nooit laten vallen, echt trots. 3. 039 Sweetberry Lipstick van Miss Sporty, super mooie kleur en ruikt ook nog eens fijn. 4. Mijn labello soft Pink is bijna op, dit is echt mijn favoriete labello. 5. Christina Aguilera, by Night, ook heerlijk! 6. 70-300MM lens, ook een grote liefde van deze maand.

Liefs, Elbrich

Volg je me al via bloglovin'? Klik hier

11 opmerkingen

 1. Leuke favorieten, ik wil ook graag de 300mm lens voor mijn nikon. En pas maar op met je telefoon, mijn zus heeft dezelfde en liet hem een keer vallen en hij was kapot..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke favorieten! Wat is die lens groot wauw!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ongeveer dezelfde telefoon, wel heel vaak laten vallen haha. Leuk zo'n overzichtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt heel jaloers op jouw lens! zo gaaf! Arizona vond ik lekker totdat ik er op school een campagne over moest maken.. nu komt het mn strot uit haha! leuke blog, ik volg je nu :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lens heb ik ook en is ook echt een van mijn favoriete!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten, eens wat anders dan beauty favorieten. Die lens lijkt me heel erg fijn zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke favorieten! Wat knap dat je je mobiel nog niet hebt laten vallen, die van mij heb ik pas kort en is nu al zeker drie keer op de grond terecht gekomen ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw leuke favorieten en dat flesje ziet er zo leuk uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.