Let's get personal TAG

Hooi allemaal,

Ook al heb ik kort geleden net een TAG gedaan, vandaag alweer één! Ik vind het belangrijk dat mijn volgers mij goed kennen, zodat ze weten wat voor meisje er achter xFashionmeep zit, daarom doe ik vandaag de Let's get personal TAG, iedereen mag 'm overnemen. 


Wat hoor je op dit moment van schrijven?
Ik hoor een stofzuiger, want mijn vader is beneden aan het stofzuigen.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nope, ik heb net gegeten dus ik zit nu wel even vol.

Zou je liever 10 kinderen hebben, of geen?
Ik wil wel graag kinderen, 10 zijn veel maar om helemaal geen kinderen te hebben lijkt me ook niks.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Nee, dat denk ik niet. Ik ben en blijf een meisje dus natuurlijk ben ik met make-up en kleding bezig, maar als ik van die Get ready with me filmpjes kijken, ben ik echt nooit zolang bezig als hun.

Wat doe je altijd als je nerveus bent?
Dan ga ik eten, ik ben een echte angst eter.


Zou je gelukkiger zijn als het leven een 'rewind' knop zou hebben?
Soms zou ik wel eens ongemakkelijke situaties of als ik iets doms heb gezegd over willen doen, maar het leven gaat zoals het gaat en ik denk niet dat ik daar verder nog veel aan zou willen veranderen om eerlijk te zijn.

Denk je meer aan het verleden, heden of toekomst?
Ik leef heel erg in het nu, maar soms denk ik ook wel weer eens aan hele fijne tijden of juist minder fijne tijden terug, en ook denk ik aan mijn toekomst. Argh wat moeilijk, ik denk dat ik dan toch het meest aan het heden denk, omdat wat er nu gebeurt belangrijk is.

Hoeveel uur slaap krijg jij gemiddeld per nacht?
In het weekend rond de 8/9 uren, doordeweeks tussen de 7/8 uren. Dat is meestal wel genoeg.

Ben je makkelijk om mee om te gaan?
Dit vind ik moeilijk, ik vind mezelf niet moeilijk en heb er ook geen problemen mee om nieuwe mensen te leren kennen, maar soms vind ik het wel moeilijk om me aan te passen.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een kopje thee met melk. Love that.

Mmm😍🌴🌸

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk wel als optimist, ik ben niet super negatief over alles, en probeer altijd het beste uit dingen te halen. Natuurlijk zeur ik ook wel eens dat ik echt totaal geen zin in school heb, maar dat doet iedereen toch wel, of niet?

Wat is de laatste film die je hebt gezien in de bioscoop, en welke film was dat?
The Hobbit, desolation of Smaug. Met mijn vader en m'n zus ben ik daar geweest.

Wat doe je morgen?
Morgen mag ik van half 11 tot drie uur op school zitten, verder ga ik maar wat huiswerken en chillen.

Houd je van suikerspinnen?
Zeker weten! Absoluut.

Wat is je stemming op dit moment?
Op dit moment ben ik eigenlijk best wel heel erg vrolijk, raar he? Haha

Met wie was je gister avond? 
Nu ik dit typ, is het zondag maar dit artikel wordt pas woensdag gepost, maar gister ( zaterdag dus ) was ik met mijn vriend aan het gamen en tv kijken.

Heb je plannen voor dit weekend?
Ik ga natuurlijk weer fijn met school bezig ( not ) en weer even met m'n vriend afspreken. 

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.