Lovely skater skirts

Hooi allemaal,

Skater skirts, wie kent ze niet? De rokken die onderaan wat uitlopen, ik vind ze echt super leuk! Ze zijn er in allemaal verschillende soorten, en vandaag laat ik jullie een paar van mijn favorieten zien. De link staat er steeds bij, dus als je één super leuk vindt kan je 'm zelfs bestellen!

1. Zwarte leren skaters kirt - Vero Moda 2. Skater skirt met zwart-witte stipjes - Vila 3. Gestreepte skater skirt - H&M 4. Geprinte skater skirt - New Look 5. Bloemen skater skirt - Asos 6. Geprinte Skater skirt - Asos

Hou jij van skaterskirts?

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Mooie favorieten, de 4 is heel leuk! Skater skirts zijn inderdaad heel mooi, zeker in combinatie met een crop top :D

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag de mijne heel vaak, je kan ze op zoveel leuke manieren combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van skater skirts! Met streepjes is mijn favoriet. Zo'n eentje heb ik zelf ook haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.