Personal update - school

Hooi allemaal,

Pff, maar even een update voor jullie. Ik heb het deze week in ieder geval, druk! Gisteren had ik mijn betoog, mijn stelling was: 'Modellen met ondergewicht moeten een werkverbod krijgen'. En ondanks dat ik nogal snel praatte en heel vaak uhmm zei, heb ik toch nog een 6,7 gehaald.

Vandaag gelukkig maar een kort dagje, maar ik moet me wel voorbereiden op m'n intake gesprek! Want ja, morgen heb ik voor mijn opleiding Fotograaf een intakegesprek en gaan ze zien of ik word toegelaten. Ik moet een hele presentatie houden, een gesprekje voeren en natuurlijk mijn portfolio laten zien, ik zal jullie laten we hoe het is gegaan!

Donderdag heb ik mijn Engelse mondeling, dat is iets waar ik niet heel erg zenuwachtig voor ben, ik ben goed in Engels en ga het hebben over the Hunger games, dus moet goed komen.

Daarna komen er wat leukere dingen, eerst heb ik vrijdag nog wel een hele lange dag op school tot drie uur. Maar op die dag zijn mijn vriend en ik alweer één jaartje samen! Zaterdags heb ik nog een feest van een vriendin.

Druk druk druk, deze weken dus. Examens zitten er aan te komen!

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Ik heb laatst ook betoog gehad en toen heeft iemand ook die stelling gedaan, ze had er ook een goed punt voor. Ik vind het wel een goede stelling, haha. Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest een poosje geleden een betoog schrijven en ik kreeg er een 8,5 voor! Ik was er echt super blij mee! Succes met je intake! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jij en je vriend al bijna een jaar samen zijn, gefeliciteerd :) En heel veel succes met je intake en met school! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.